nyheder

3 gratis aktiviteter du kan lave med dine venner

Er du ung og studerende, og har du ikke mange penge at gøre godt med hver måned, har du her et par gode bud på, hvad du og dine venner kan lave af gratis aktiviteter, når det ikke lige behøver at koste en bondegård, bare fordi I gerne vil lave noget sammen.

 

Har du brug for hjælp i matematik i skolen, så læs mere om hvad er median og meget andet her. Du kan også finde din nye integral lommeregner, hvis du har brug for sådan en.

Filmaften

I kan blandt andet vælge at lave en filmaften. Så finder I bare en eller et par gode film, som I gerne vil se, køber en omgang lækre snacks og noget sodavand, og så er der ellers dømt klar til hygge.

 

Det er en god og næsten gratis måde at hygge sig med sine venner, og prisen på det kommer jo helt an på, hvor mange penge du vælger at bruge på snacks, slik og sodavand. Du kan jo sagtens vælge at spare på det, hvis du ikke har en eneste krone til rådighed. Så er det stadig hyggeligt bare at se film sammen med sine venner.

Tag på picnic i det fri

Du kan også vælge at invitere dine venner med på picnic i det fri. Du skal jo alligevel have frokost den dag, så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af det og køre ud i det blå sammen med en række gode venner og veninder.

 

Det kan være, at der er en skov i nærheden af, hvor I bor, eller at der er en stor og flot park, hvor I kan sidde og nyde en lækker picnic. Det er meget hyggeligere og meget billigere end at tage på café.

Vandretur

Sidst, men ikke mindst, kan I også vælge at tage på vandretur, hvis I gerne vil lave noget aktivt sammen, men det ikke må koste noget. Alle kan finde ud af at gå, og så er det bare med at finde en smuk vandrerute, I kan begive jer ud på.

 

Husk gerne godt med vand og noget at spise, hvis det er en længere tur, I vælger. Det kan også være en god idé med et par gode vandrestøvler, hvis du har sådan et par. Du kan også godt gå i kondisko, men på længere ture er det andet altså bedst, da de er designet til det.