artikel

Turen med pigerne

Jeg var ude med veninderne i centeret. Vi skulle lige finde de sidste ting, inden vi skulle en tur til Italien. Vi havde nemlig bestilt en ferien til Italien sammen. Vi var 3 veninder, og vi alle glædet os virkelig meget. Ingen af os har været i Italien før, og derfor var det vildtspændene når vi skulle derned sammen. Jeg glædet mig virkelig meget. Lige nu var jeg i flere tøjbutikker hvor jeg kiggede på noget tøj. Jeg ville nemlig gerne have noget helt nyt tøj når jeg skulle derned. Jeg fandt en masse kjoler og shorts. Det skulle også være virkelig varmt dernede, så jeg kunne ikke have for meget tøj på. Jeg fandt alt hvad jeg skulle bruge. Min veninder manglede stadig lidt. Hun manglede nogle shorts. Så jeg hjalp hende lige med at finde det sidste, så vi alle var helt klar. Vi fandt hende så det sidste hun manglede, og vi var helt klar til at rejse nu. Vi valgte lige at tage noget at spise inden vi ville smutte hjem. Vi tog ind på en restaurant hvor der var buffet. Buffeten var virkelig god, og det var noget af den bedste mad jeg har smagt længe. Vi sad måske på restauranten i en time. Vi hygge snakkede en masse. Vi snakkede mest om, hvad vi skulle lave ned i Italien. Vi havde så mange gode forslag. Klokken blev så sent, og vi valgte at smutte hjem af. Da vi stod på rulletrapperne, skete der desværre et uheld. Jeg fik tabt min telefon ned af rulletrapperne, og det gjorde skærmen smadrede. Det ødelagde lidt dagen der ellers har været så god. Jeg tænkte at jeg bare måtte få den skiftet. Det valgte jeg så at gøre næste dag hos fixphone.dk. De skiftede min skærm hurtigt, og var virkelig høflige.