artikel

Er dit website langsomt?

Er din hjemmeside for langsomt?

At have en hjemmeside kræver at man ved en del om det at bygge en hjemmeside. At lave selve designet er ikke det sværeste.

Det sværeste er at få den til at køre på sådan en måde at man kan have mange mennesker derinde, på samme tid også uden at den bliver meget langsomt. Dette er noget mange går meget op i, og det er også sjovere at være på en hurtig hjemmeside som forbruger.

Hvordan opnår man dette?

Førhen var hastigheds opdatering af website noget der krævede mange penge, men også en der havde en masser af viden inden for dette.

Dette var nemlig ikke bare noget man gjorde, og det skulle meget tit opdateres. Nogle gange hvis der var for mange mennesker inde på en hjemmeside på samme tid, kunne den blive meget langsomt og fryse helt. Forestil dig hvor træls det måtte være hvis Facebook var sådan. Det er derfor meget vigtigt dette bliver gjort.

Nu til dags er det meget nemt at hyre nogle mennesker som har viet hele sit liv til at gøre dette nemmere. Det bliver både sjovere for dig, men også meget bedre for dem der besøger din hjemmeside.

Dette er specielt nyttigt hvis du har en hjemmeside der skal uploades noget på, ligesom eks Youtube, soundcloud og mange flere sider. Uden dette ville disse hjemmesider sikkert ikke engang eksistere.

Fordele ved dette

Som sagt er der masser af fordele ved at gøre dette. Hvis det bare er en lille hjemmeside med måske 10 besøgende, kan det godt være det ikke er noget du behøver, men tænker du at blive større er dette helt sikkert noget du vil kigge nærmere på.

Dette gør nemlig at den server din hjemmeside kører på kan kører meget mere flydende. Det vil altså gøre hjemmesiden hurtigere. Udover det vil det også være meget mere sikkert at være på din hjemmeside. Hvis det er for mange mennesker derinde, og den ikke er opdateret, kan du godt risikere at den crasher helt og ikke kommer op igen.

Hvis du kører en hjemmeside med masser af spil på eller grafik som skal køre flydende, er dette helt sikkert også noget du burde overveje. Som sagt er det nemmere end nogensinde at få gjort dette, og det man får ud af det er en kæmpe gevinst. Dette kræver ikke mere end en google søgning for at finde en der kan hjælpe dig.

Ting til overvejelse

Før du får gjort dette er der nogle ting der er gode at have i mente, og lige tænke over inden. Hvis din hjemmeside har mere end 20 mennesker besøgende, ville det være en rigtig god idé.

Hvis du har noget på din hjemmeside hvor grafikken ikke må hakke, eks spil, film, billeder osv er dette også en rigtigt god ting at få undersøgt.

Generelt hvis du har planer om at du måske får en nogenlunde stor hjemmeside, burde du helt sikkert få kigget på dette. Dette er en genial løsning man kan få meget nemt og billigt.