nyheder

Sådan får du styr på din hjemmeside

Hvis du er hjemmesideejer eller gerne vil være hjemmesideejer, så er det vigtigt, at du har forstand på det, du gør. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man opsætter en hjemmeside.

Det er der ingen skam i, at man synes, det er svært. Her får du nogle gode råd til, hvordan du får godt styr på din hjemmeside.

Lav en side i WordPress

Hvis du skal finde det bedste system at oprette en hjemmeside i, så skal du lave en WordPress hjemmeside. Der er en grund til, at det er det CMS-system, der er flest, der bruger.

En WordPress hjemmeside er desuden god at bruge i forhold til SEO. Det kan være smart at fokusere på SEO, hvis man gerne vil have, at ens hjemmeside har en god placering på Google.

En WordPress er også god, når det kommer til hastighed. Hvis der er noget, der er vigtigt på nettet, så er det, at det hele går hurtigt.

Derfor er det smart at gøre sit for at sørge for, at ens hjemmeside er hurtig. I forhold til at opsætte hjemmeside i andre systemer, så er WordPress desuden utroligt brugervenligt. Ikke bare i forhold til dem, der besøger din hjemmeside, men også i forhold til dig, når du selv skal sidde og bakse med at sætte den op.

Brugervenlighed

Hvis du skal have en god hjemmeside, som besøgende har lyst til at bruge deres tid på, så er det vigtigt, at siden er brugervenlig. Det skal ikke være svært at navigere rundt på en hjemmeside. Man har svært ved at have tålmodighed online, og derfor må det aldrig være besværligt at bruge en hjemmeside.

God tekst

Hvis dine besøgende skal have lyst til at blive på din side, så er det også vigtigt, at den har en fangende tekst.

Det er teksten, der skal fange de besøgende og give dem lyst til at konvertere. Hvis du ikke selv kan skrive en god tekst, så kan det godt være, du skal få nogle til at hjælpe dig.

Brug ikke al din tid foran skærmen

Selvom du får din egen hjemmeside, så er det også vigtigt, at du ikke bruger al din tid foran skærmen. Det er vigtigt, at man også kommer lidt ud i den friske luft.

Det kan f.eks. være en god idé at bruge noget din tid i haven, hvor du kan fokusere på at gøre din have mere indbydende med et kirsebærtræ. Man skal passe godt på sine kirsebærtræer, hvis man f.eks. får lus i kirsebærtræ, så er det vigtigt, at man tager hånd om det.

Du kan eventuelt plante mange kirsebærtræer i haven, hvis du gerne vil have nogle dejlige planter.