Blogging

En vinterjakke til børn er essentielt til de danske vintre

Når det gælder vinterjakke til børn, har Parcellet alt, hvad du behøver for at holde dine små børn varme og smarte hele sæsonen igennem. Udvalget af vinterjakker til børn er stort til både drenge og piger i mange forskellige farver, stilarter og designs. Uanset om du leder efter en flot jakke til pæn brug, eller en funktionel jakke, der holder dem tørre og behagelige under udendørs aktiviteter. En vinterjakke holder dit barn varm i de fleste temperaturer, da den er dejlig lun og beskytter i al slags vejr, afhængig af hvilken type vinterjakke du vælger. Materialet skal være slidstærkt, så det er velegnet til al slags leg. Endelig er en hætte en god funktion at have på en vinterjakke. Her bør man vælge en jakke med aftagelig hætte, for at sikre at dit barn ikke kan sidde fast på legepladsen. Udforsk udvalget af vinterjakke til børn online i dag. 

 

En vinterjakke til børn skal både være vind- og vandtæt

Hvis du er på udkig efter en vinterjakke til børn, skal du vælge en jakke, der er godt isoleret, vindtæt og vandtæt. Kig efter en jakke med plads til en ekstra trøje indenunder til de koldeste dage, for at holde dit barn ekstra varmt. Vælg en lettere jakke, hvis du har planer om at bruge den i overgangen fra efterår til vinter eller fra vinter til forår.

Når du skal vælge en vinterjakke til børn, er det vigtigt at overveje både vandtæthed og om den er vindtæt. Hvis du leder efter en vinterjakke, der holder både tørt og varmt, skal du være opmærksom på vandsøjletrykket. Dette er et mål for, hvor godt materialet kan holde vand ude, og det måles i millimeter. Jo højere vandsøjletryk, jo mere vandtæt vil vinterjakken være. En god vinterjakke til institutionsbrug bør være både vindtæt og vandtæt med et vandsøjletryk på mindst 8.000 mm. Den bør også have tapede sømme og lynlåse for yderligere at holde vandet ude. 

 

Åndbarhed er vigtigt når man skal købe vinterjakke til børn

Når du leder efter en vinterjakke til børn, er det vigtigt at vælge en jakke, der er åndbar. På den måde kan fugten transporteres væk fra kroppen, så dit barn holdes tør og varm. Jo højere åndbarheden er, jo hurtigere kan vanddamp slippe ud af stoffet, så dit barn kan holde sig godt tilpas og tør. En vinterjakke, der ikke er åndbar, kan forårsage kondensdannelse på indersiden, hvilket forårsager at dit barn kommer til at fryse, også selvom jakken er godt isoleret. Vælg derfor en vinterjakke, der holder dit barn varm og tør hele vinteren igennem, og som har en god åndbarhed.
Huskeregler om åndbarhed:
Over 2.000 g/m2/døgn til almindelig leg
Over 5.000 g/m2/døgn til aktiv leg
Over 8.000 g/m2/døgn til endnu mere aktiv

Med disse overvejelser i baghovedet kan du hjælpe dit barn med at holde sig godt tilpas og tør hele vinteren igennem og i overgangsmånederne.