artikel

Lækkert lingeri kan puste nyt liv i dit sexliv

Er forholdet gået lidt i standby og føler du at han ikke lægger mærke til dig ? 

Hvis jeres forhold er gået lidt på hold, så er det på tide at tænke lidt ud af boksen. Det er dog rent faktisk noget der sker for de fleste forhold. Nogle mener det kommer efter en bestemt række år. Andre mener det allerede begynder når den begyndende forelskelse bliver til hverdag. Faktum er at man skal huske at holde liv i det, ellers dør det. 

Hvis jeres forhold er kommet derhen hvor han sidder mere i garagen og pudser på sine alufælge end han bruger på at kysse dig. Ja så er det på tide at gribe til dine våben. Kvinder kan hvis de vil fortrylle stort set de fleste mænd, det er nemlig slet ikke så svært. Så hvis du er træt af skulle få din tilfredsstillelse fra sexlegetøj, så skal du råde lidt i lingeri skuffen. 

Lingeri er der meget få mænd der kan modstå. 

Hvis du har en mand der siger at lingeri ikke siger ham det store, så er han nok ikke helt ærlig. Forskellige kvinder har lavet testen og alle kom til samme vurdering. Mænd elsker frækt lingeri

Hvis de påstår det ikke siger dem noget, så er det nok mere fordi de tror du ikke gider tage det på. Så utrolig det end lyder, så vil de ikke såre dig. Faktum er dog, at tager du noget lækkert på, så bliver det lidt som når tigeren skal fodres. Hvis det rent faktisk er tilfældet at du ikke er så vild med det, så prøve det alligevel. Uanset om du selv syntes du ligner en rullepølse der er snøret op, så elsker han det. Når først du har oplevet hans reaktion et par gange, så kommer motivationen nok hurtigt at sig selv. Desuden…. så ser du rent faktisk piv godt ud i det, det er kun dig selv der står i vejen. Er du lidt stram med det, så start med et lille negligé eller noget pænt blonde lingeri. Reaktionen lader nok ikke vente så længe på sig.