artikel

Guide: sådan vælger du de rette fliser det dit nye badeværelse

Hvis du har besluttet dig for at bygge nyt badeværelse, er du sikkert allerede stødt ind i byggeriets første udfordringer. For mange er det nemlig lige så besværligt at bestemme sig for materialer, stil, farver og så videre, som det er at komme igennem selve byggeriet. 

 

I designfasen er eksempelvis valg af fliser en af de helt store beslutninger, du skal tage. Fliser til badeværelse spiller en afgørende rolle for badeværelsets endelige udtryk, og valg af fliser er derfor en af de absolut største beslutninger, du skal tage. 

 

Dine nye fliser til badeværelse kan ikke sådan lige tages ned igen, og de vil sandsynligvis komme til at hænge på væggen og ligge på gulvet i flere årtier frem. Derfor skal du naturligvis finde frem til nogle fliser, som du blive glad for at kigge på hver dag, og som kommer til at leve op til alle dine krav, når det kommer til funktionalitet. 

 

Hvis du er ved at bygge nyt badeværelse, kan du kigge med hos Flisebent, hvor du finder et enormt udvalg af fliser til badeværelset til skarpe priser. Køb fliser til badeværelse hos Flisebent og få nogle moderne og funktionelle overflader til en god pris. 

 

Men hvordan vælger du blandt det store udvalg? Læs med herunder og bliv klogere.

 

Besøg et showroom 

Når du skal vælge fliser til badeværelse, er det visuelle helt afgørende. Dine fliser bliver som nævnt den mest afgørende del af udtrykket på dit nye badeværelse, og det er derfor ikke en god idé at tage en beslutning på baggrund af et billede på nettet. 

 

Når du kigger efter fliser til badeværelse hos Flisebent, er billederne gode, men der er langt fra billede til et helt gulv og hele vægge på dit badeværelse. Netop derfor er det altid en god idé at besøge et showroom, hvor du selv kan få syn for sagen. 

 

Flisebent har flere forskellige showrooms rundt omkring i landet, så du kan få gavn af de gode priser online, mens du på samme tid får de bedste forudsætninger for at træffe den helt rette beslutning. I et showroom kan du nemlig se de fliser til badeværelse, du har kigget på online, så du kan vurdere, hvordan de vil passe ind på netop dit badeværelse, når de hænger på en hel væg i Flisebents showroom.  

 

Tænk over materiale 

Når du har fundet frem til den helt rette farve, den helt rette form og det helt rette design, skal du også tænke lidt over materiale. Forskellige fliser er nemlig lavet i forskellige materialer, hvor nogle materialer adskiller sig på bl.a. holdbarhed og slidstyrke. 

 

Hvis du eksempelvis vælger fliser til badeværelse i natursten, får du nogle fliser, som vil holde stort set for evigt. Men natursten er ikke et look, der passer til alle, og derfor er det en god idé, at du er opmærksom på egenskaberne i lige netop den flisetype, du vælger, så du kan bygge et badeværelse, der vil holde i mange år.