Blogging

Find det arbejde du fortjener

Jeg er en mand på 26 år som virkelig nyder mit arbejde.

Igennem årene har jeg arbejdet en masse forskellige steder og de alle har manglet noget som mit nuværende arbejde har.

De har manglet et godt fællesskab, det at møde ind på arbejde uden et smil på læben og hele tiden se negativ ud, uden nogen interesse i det man laver, eller de andre medarbejdere betyder en del.

Når man har en negativ medarbejder spreder det sig automatisk og ødelægger den glæde nogen af de andre måske var mødt ind med.

Det tager hele glæden ud når man oplever negativitet og man bliver selv negativ.

Sådan er det ikke på mit nye arbejde og det kan jeg takke dedikation.dk for, de hjalp mig med at blive medarbejder i det her lille firma.

Det jeg fandt ud af omkring firmaet første dag jeg mødte ind var, at det var anderledes end de andre steder jeg har været.

Det første jeg ser når jeg møder ind er glade ansigter med store smil og en dejlig velkomst, der er ikke en eneste som ikke snakker eller virker glad.

Alle hygger sig og har det sjovt med hinanden og man kan typisk komme ind og se dem græde af grin over noget den anden har sagt.

Det er det fællesskab jeg snakker om et fællesskab som jeg meget hurtigt følte mig en del af, og nu glæder mig til at tilbringe tid med mange år endnu.

Det her firma er lille for omverden, men den glæde og det samarbejde jeg har oplevet herinde er noget af det største og bedste.

Jeg glæder mig og ser frem til mange år endnu her og samme sted, så jeg er evigt taknemmelig for den mulighed jeg fik fra dedikation.dk.