artikel

Festen hvor jeg stod for pynten

Klokken var næsten 7 om morgenen, og jeg kunne nærmest ikke beskrive hvor træt jeg var. Jeg havde bare lyst til at lægge mig i min seng, og trække dynen over mig, og så sove resten af dagen. Mine øjne var slet ikke klar på dagen, og det var min krop heller ikke. Jeg ville bare sove dagen ud. men jeg begyndte så at gøre mig klar. Jeg fik hurtig fundet noget tøj, og fik børstet mine tænder. Jeg fik sprunget morgenmaden over, for jeg kunne virkelig ikke spise noget. Jeg måtte bare spise noget senere på dagen, når jeg følte for det. Jeg skulle i skole. Jeg er en 20-årig mand som er i gang med en finansøkonom uddannelse. jeg drømmer nemlig om at være ejendomsmægler, og har altid ville være det. Jeg tog i skole, og skulle være her til klokken 14. efter skulle jeg i centeret. Jeg skulle nemlig ud at kigge på en gave til min søster. Hun fylder 24 i dag, og hele familien skulle fejre hende. Det glædet jeg mig til. Jeg synes virkelig det hyggeligt når hele familien er samlet. Efter skole tog jeg så i centeret, og ledte efter en gave. Det endte med at jeg bare købte hende nogle parfumer. Jeg håbet bare hun blev glad for dem. Så tog jeg hen til min kusine hvor vi holdt hendes store fest, og alle var allerede kommet. Vi var en masse. Vi havde sat en helt masse pynt op, og det var mig der skulle stå for pynten. Jeg fandt en hel masse over nettet, men det jeg var mest glad for, var en ballonbue jeg fandt hos shop.festgear.dk. Det gjorde det virkelig smukt, og jeg elskede det. Vi havde også lejet et telt hos festgear.dk, som stod i haven. På den måde var der rigeligt med plads til os alle.