artikel

En verden præget af uro – lad os snakke om noget andet

Det er meget spændende tider i øjeblikket, krigen rager for alvor i Ukraine hvor den russiske invasion for alvor og den ukrainske hær kæmper tilbage med mod, beslutsomhed og dygtighed mod de bedst udrustede tropper, Rusland kan mønstre;

Situationen i Irak bliver vanskeligere dag for dag, efterhånden som amerikanske tropper trækker sig tilbage, og den irakiske hær bliver overladt til at stå overfor ISIS (Daesh), Al-Qaeda og andre terrorgruppens angreb, mens de håndterer deres egne interne problemer, og endelig har vi den kinesiske og amerikanske konfrontation om Taiwan, som utvivlsomt vil eskalere til en militær konflikt mellem de to lande;

Alle disse ting sker på samme tid, som vi er vidne til fremkomsten af ​​en ny verdensorden, der er baseret på principperne om fred, lighed, retfærdighed og respekt for menneskerettigheder.

Det kan også kobles sammen med de famøse Yeezy Slides, som har skabt stor debat over hele verden. Det er meget tydeligt, at Kanye Wests sneakers ikke længere er i hans skab på grund af hans nye kollektion fra Adidas Originals, og nogle mennesker taler nu om det, som om de aldrig havde set dem før! Hvis du skulle spørge andre sneakers om disse sneakers, ville de fortælle dig, at de er et par klassiske Adidas-sneakers, som vil blive brugt i mange år fremover, ligesom klassikerne som Stan Smiths, NMDs, ZX Fluxes eller endda Puma sneakers!

Hvad synes du? Er du imponeret over denne sneaker? Har du nogensinde købt en af ​​Kanye Wests sneakers? Fortæl os dine tanker i kommentarfeltet nedenfor! 

Hvis ikke kan du uden bekymring investere i dig selv og et par fra hans Yeezy brand, de er yderst komfortable at have på, og de ser flotte ud, når det er tid til din næste arbejdsdag! 

Yeezy Boost 350 v2 ‘Black/Cement’ – $350

Den nye Yeezy Boost 350 V2 Black/Cement er en endnu bedre sko end den tidligere model, som vi anmeldte og elskede så meget sidste år (Yeezy Boost 350 v1). Hvis du var bekymret for at miste stil og komfort ved at handle op til V2-modellen, så skal du vide, at denne sko har alle de samme egenskaber som sin forgænger plus et par flere.