Blogging

Bestil en sund og lækker frokostordning i København

Hvis du leder efter en mulighed for ordning af frokost i København, så behøver du ikke kigge mere. Uanset om det er en firmafrokost for to medarbejdere, eller om det er et kæmpe firma frokost med mange hundrede af medarbejdere, så kan du vælge at få lavet din næste frokostordning i København. Det er en måde at få ordnet et stort selskab på den nemmeste måde muligt. Her bliver al mad professionelt tilberedt og serveret for dig som kunde.

Kvalitet og hjemmelavet mad

Ryde Gastronomi er en genial mulighed for frokostordning i København, her er alting lavet fra bunden. Den hjemmelavet mad spænder over alt det der er muligt. Det gælder også når det kommer til syltning af forskellige madvarer. Dette bliver også gjort fra bunden. Alt brød bliver bagt om morgenen, og alting gøres efter egne originale opskrifter. Disse opskrifter er blevet lavet igennem et samarbejde af en kok og en ernæringsvejleder. Der bliver altså sørget for kun det bedste til kunderne. For det er nemlig kunderne der er i fokus. Udover at maden er lavet fra bunden, er maden også lavet med et grundlag af økologi, bæredygtighed og lokale råvare, som kan støtte det lokale samfund. Der er altså god samvittighed og en god baggrund i den lækre frokost. Der er mulighed for at finde ugeplan over retter på deres hjemmeside, ryde-gastronomi.dk, så du kan få et indblik i al den forskellige og lækre mad, som der bliver planlagt. Dette kunne blive din frokostordning i København. Der er alt muligt fra fiskefileter, chilli con carne, til risalamande.

Ryde Gastronomi blev lanceret som en forretning for frokostordninger i København i 2006. Der tilbydes forskellige frokostordninger for alle slags virksomheder i København. Der er for dem som ønsker en varieret, såvel som lækker og sund madordning til frokost. En god frokost er et godt boost for medarbejderne i hverdagen, og hjælper hele virksomheden med at være velfungerende, og have et godt fællesskab imellem medarbejderne.

Personerne bag Ryde Gastronomi

Bag Ryde Gastronomi står gourmetkok Torben Ryde og hans kone Mette Ryde. I hans virksomhed, er der ingen tvivl om professionalisme og kendskab til deres eget arbejde, da uddannelserne som bragte dem til Ryde Gastronomi, var Kong Hans kælder, og Søllerød kro. Derudover har de også udfoldet sig på mange andre populære steder, som du garanteret allerede kender. Mette og Torben er altså to personer som har mange erfaringer fra madverdenen. Der fortælles også hvordan de begge har udmærket sig med sølv og bronzemedaljer efter deres ophold på henholdsvis Søllerød kro og Kong Hans kælder. De to fortsætter med at afprøve og udvikle, såvel som at udfordrer sig selv og den mad de laver. Det gør de ved at fortsat eksperimentere og finde på flere ting og andre måder at lave de forskellige ting på. Det et godt succeskriterie for et velfungerende køkken. Der er altså sikring på kvalitet på din frokostordning i København, hvis du vælger at få den arrangeret hos Ryde Gastronomi.