Featured

At lave et websted: 5 trin til succesfuld e-handel

Internettet bliver mere og mere en konkurrencepræget arena, og derfor er det vigtigere end nogensinde at skille sig ud fra mængden. Denne artikel har til formål at hjælpe dig med at skabe et websted, der vil skille dig ud fra dine konkurrenter og skabe forretning til din onlinebutik

I dette blogindlæg vil vi nævne 5 trin, der vil hjælpe dig med at komme igang med at opbygge en succesfuld hjemmeside og webshop. 

Find det rette navn og køb domæne

Når man skal lave en webshop, så er det vigtigt, at man finder et ordentligt navn. Det skal være noget folk kan huske og stave til. Det må ikke ligne eller kunne sammenligne med andres. Når du har fundet det helt rette navn, så skal du købe domænet, så det kan komme online.

Opbyg selve hjemmesiden

Nøglen til en succesfuld webshop er en god og funktionel hjemmeside. Den behøver nødvendigvis ikke at have en masse smarte funktioner og kunne det ene og det andet. Det vigtigste er, at den er nem at navigere rundt på, så de besøgende ved, hvor de skal klikke. Det kræver et godt design, og hvis du ikke selv er mester i at opbygge hjemmesider, så kan du kontakte en ekspert i hjemmeside design.

Opdater hjemmesiden jævnligt

Det er også vigtigt, selvom webshoppen kører og omsætningen stiger, at du jævnligt opdaterer hjemmesiden med fornyet tekst og nye billeder. Uanset om det er en dyr verdenskendt hjemmeside eller en dansk billig webshop, så skal den opdateres med nye billeder, nyheder og opdateret tekst.

Gør dig synlig på de sociale medier

Hvis du har en butik, uanset om det er en fysik eller net-butik, så er det næsten tosset ikke at gøre sig selv den tjeneste at oprette butikken på de sociale medier, især Facebook og Instagram. Det er gratis at lave en firma-profil, og så kan du ganske gratis lave opslag.