artikel

Brug mere energi på dine online projekter i 2022

Ønsker du at få mere succes med dine online projekter fremover, kan det være, at du skal vælge at bruge noget mere tid og energi på dine projekter i 2022, så du kan øge chancerne for at få succes med dine ting.

Køb de bedste ure her.

Gør dit produkt bedre

Du kan blandt andet vælge at starte ud med at gøre dit produkt bedre. Uanset hvad du så sælger, eller hvilken service du leverer til dine kunder, kan du sikkert finde punkter, hvor du kan gøre det endnu bedre. Det er et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil have mere succes i det nye år. Med et bedre produkt får du også flere kunder, og jo flere kunder du har, desto flere penge skulle du jo også gerne tjene.

Optimer din markedsføring

Det kan også være, at du skal i gang med at gøre noget mere ved din markedsføring. Har du ikke rigtig være aktiv inden for online markedsføring, er det klart den hurtigste vej for dig til at skaffe nye kunder. Der er mange områder inden for online markedsføring, så det er helt op til dig selv, hvad du har lyst til at satse på. Det mest optimale vil jo være at være aktiv på alle kanaler, men har du ikke mulighed for det, skal du måske vælge 1-3 kanaler, som du vælger at satse benhårdt på i det kommende år.

Splittest

En anden god idé, som du kan vælge at gå i gang med i det nye år, er det begynde at bruge splittest til at optimere din forretning. Splittest fungerer på den måde, at du sætter flere versioner op imod hinanden for at finde ud af, hvad der performer bedst. Det kan være to versioner af et nyhedsbrev, to versioner af en knap på din hjemmeside eller måske to versioner af en salgstekst på en landingsside. Her kan du måske se, at en grøn knap får flere til at konvertere til kunder end en gul knap på din side, og på den måde kan du hele tiden optimere hele dit salgsflow.

Få indhentet de ting du ikke har nået i 2021

Så er det også godt at bruge 2022 på at indhente nogle af alle de ting, du satte dig for i 2021, men som du ikke kom i mål med. Det gælder om at have så mange ting foran dig, så du ikke løber tør for idéer eller opgaver, som kan hjælpe med at løfte din forretning i det kommende år. Du kan nemt finde mange flere idéer til, hvad du kan gøre for at gøre din forretning eller dit projekt bedre. Dette er blot et par af dem.

Læs mere om Seiko armbåndsure her, hvis du gør dig i ure.