artikel

Derfor bør du vælge den personlige hjemmeside

De fleste, som driver en seriøs forretning, har i dag en hjemmeside eller webshop. Faktisk er det meget svært at forestille sig en forretning, der gerne vil sælge deres serviceydelser eller produkter, men ikke har en tilstedeværelse online.

Det hænger naturligvis sammen med, at vi googler, når vi skal finde nye produkter eller have klippet håret, fundet en lokal VVS’er, booke plads på en køreskole osv.

Arbejdet med at få kunder ind på hjemmesiden kan dog være vanskelig i sig selv, og derfor er det vigtigt, at de hernæst møder en professionel hjemmeside, som vækker tillid og giver dem lyst til at slå til.

Vis dig frem

Lad os endelig være ærlige: En hjemmeside kan sættes op på relativ kort tid. Hvis man altså ikke har noget imod at ligne alle de andre.

En professionel ny hjemmeside kræver derimod noget mere. Den kræver personlighed og en brugerrejse, som er målrettet mod at føre brugeren frem til et mål: Salg af din ydelse!

Det er derfor vigtigt, at din nye hjemmeside fremviser din forrentning og det, som gør den unik. Og det gør den desværre sjældent, hvis dit website ligner alle andres. Kunder søger en professionel, men også autentisk løsning. Her er logo, visuel identitet, billeder, produkt- eller servicefremvisninger, tillidsvækkere som f.eks. e-handels mærket, tilgængelighed af kontaktformularer, telefonnumre og meget mere umådeligt vigtigt for dig, hvis du vil have kunden til at vælge dig.

Når du får udviklet en ny hjemmeside, bør du med andre ord aldrig vælge den nemme løsning, man bruge tid på at finde ud af, hvordan du vil vise dig selv og dine kerneydelser – og sørge for at brugeren let bliver først frem til at foretage sig de rette handlinger som køb, booking, tilmelding af et nyhedsbrev eller andet.

Vores råd er derfor, at du ser grundigt efter referencer på hjemmesider, som er blevet udviklet af professionelle bureauer. Se på deres cases og find ud af, om de kunne være et godt match. Hernæst kan du kontakte dem for at finde ud af, om din mavefornemmelse er korrekt.