nyheder

Gør noget godt for miljøet med disse simple tips

Kan du godt lide tanken om at gøre noget godt for miljøet? Så kan det være, du mangler nogle nye idéer til, hvad du kan gøre. Hvis det er tilfældet, så kan du læse med her, hvor der kommer simple tips til, hvordan du kan være med til at gøre noget godt for miljøet. Læs med her, og bliv klogere.

Køb bæredygtige strømper

Hvis du gerne vil have gode ankelstrømper, der også er produceret på en måde, der er gode for miljøet. Vidste du, at det er mindre skadeligt for miljøet, når man fremstiller strømper af bambus? Bambus er enormt bæredygtigt, og derfor kan det være en god idé at skifte sine ”almindelige” strømper ud med nogle af bambus.

Udover at bambus er bedre at fremstille, så er de også utroligt rare at have på fødderne. Bambusstrømper er nemlig enormt bløde, så du kan godt glæde dig til god komfort.

Skift pærerne ud med apærer

Her kan du finde de bedste og billigste apærer, hvis du gerne vil have nogle pærer, der er godt for miljøet. Apærer har mere energi og kan bruges i længere tid, og de er derfor bedre for miljøet, fordi man ikke konstant skal bidrage til, at der skal fremstilles nye pærer.

Skift plastiksugerørene ud

Hvis du godt kan lide at drikke med sugerør, så kan du sagtens gøre det på en miljøvenlig måde. Det er noget af det letteste i verden at skifte sine plastiksugerør ud med nogle af metal.

Tag cyklen i stedet for bilen

Hver gang du har mulighed for det, så tag cyklen i stedet for bilen. Hvis du skal langt væk, så kan du også vælge at tage kollektiv trafik. Alt er bedre end at tage bilen. Hvis du har en bil, så kan du også skifte den ud med en elbil – det er virkelig godt for miljøet.

Nedsæt dit kødforbrug

Det er ingen hemmelighed, at især oksekød og grisekød udleder meget C0-2 under fremstilling. Hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet, så kan du vælge at skære ned for dit kødforbrug.

Du kan altid starte med at tage et par dage i ugen, du kører kødfri. Det er bedre at gøre lidt end slet ikke at gøre noget.

Rejs mindre

Det er heller ingen hemmelighed, at flyrejser er dårligt for miljøet. Hvis du har mulighed for det, så tag toget næste gang du skal på ferie.

Du kan komme mange steder hen uden at tage et fly. Det er selvfølgelig ikke alle steder, men du kan gøre det de steder, hvor det er muligt. Det kan godt være, at rejsetiden bliver lidt længere, men så må du sørge for at have noget godt underholdning.