Hvordan vælger man det klogeste bådlån? 

Hvordan vælger man det klogeste bådlån? 

Er man på udkig efter en splinter ny bil eller ønsker man at få byttet den gamle ud med en bedre, men har ej likviderne til det? Så kan et billån være en stærk valg for dig. Hvis du bør have et billån er der som udgangspunkt to muligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har eje i faretøjet. Det vil faktisk sige, at hvis man som låntager ikke overholder betalingsforpligtelserne, der er ved billånet kan långiveren gøre krav på bilen og sælge den for dermed at kunne indfri det billån man har påtaget. Det kan være en fordel, når man overbevist om at en kan indfrie ens betalingsbetingelser over løbetiden, da det her oftest kan være billigere for låneren at underskive dette billån. Da renten over låneperioden tit er mere lukrativt. 

Essentielle faktorer at holde for øje, når man starter et Mc lån 

De 2 smarte elementer du skal se på, når du skal underskrive et bådlån er lånebeløbet og løbetiden. Lånebeløbet er det beløb i kroner og ører du låner af giveren for at kunne erhverve motorcyklen. Løbetiden er den længden på lånet, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er derved den mængde likvider man bør bruge til erhvervelsen af bilen. Så det er noget man selv kan ændre på afhængig af hvilken bil man slutter med at købe. Løbetiden kan også justeres alt efter hvor mange penge du har råd til at afdrage MC lånet på månedligbasis. bådlånet kan faktisk blive mereomkostningstungt ved at du har en lang løbetid.  

Hvor skal jeg tage sit MC lån

Hvis du skal vælge hvordan en skal tage sit billån er det vigtigt at se på den individuelle rente på det billån I vil have. Eksempelvis, når man sidder og skal have en ny bådlån er det skønt at vide om man har penge til at påbegynde det bådlån. En hurtig måde at holde overblik er at tage en snak med sin bank for at efterspørge hvordan ens likvider ser ud og hvad du har penge til. Her kan en naturligvis regulere det en anelse alt efter om man ser sin ønske motorcykel og så kan man hæve det en my. Det er naturligvis at vælge noget, som man kan betale på længere sigt. Hvis man skal vælge hvordan ens billån skal være er det lækkert at vide hvor mange likvider du har i sit månedlige budget til at betale af på det valgte bådlån.  

Ny eller gammel mortorcykel 

Det er essentielt at du overvejer den normale værdi forringelse som motorcyklen får over perioden. Og om man kan komme ud af et uoverskueligt bådlån, for når båden har fået så kraftig en værdinedsættelse, så man ikke kan slippe ud af MC lånet ved at sælge den. Sidder man og betaler for ingenting og det er naturligvis det man mest vil slippe for. Derfor er det smart, at man ved at det er denne motorcykel du vil have over en længere tid. Ved en ny båden får de den mest omfattende værdinedsættelse, hvis de forlader forhandleren. Derfra falder motorcyklen ikke så kraftigt i værdi. Når du kigger på en ældre bil, som er brugt eller lignende er det essentielt at man for kontrolleret statussen af bilen.  

Så når man vælger at afbetale bådlånet over 10 år, men man sælger bil efter 5 år, så afbetaler du måske på en bil du ej længere har, det ej er hensigtsmæssigt.  

Når man fx skal købe en båd og derfor har behov for et bådlån, så er der nogle regler for at man kan påbegynde et billån.  Man skal være fyldt enogtyve år gammel, man skal have en årlig indtjening på 180.000 DKK  

Som lånoptager er der 2 valg i forhold til om det skal være med eller uden førbetaling, altså, at man betaler en mængde af det samlede beløb fra start af. Mange långivere kræver i dag, at man lægger ti-20 % af det fulde beløb af fra starten af købet af en ny båd.  
 
Det kan være utrolig smart at skaffe tilbud fra mange forskellige lånudbydere før du påtager en beslutning om hvor du skal starte dit bådlån henne, da der som oftest er en variation.